Register Belasting Adviseur

Register Belasting Adviseur

Wat kan een Register Belasting Adviseurvoor u betekenen?
Een informatieve film over Register Belasting Adviseur.

Logo Memoriaal, Register Belasting Adviseur

Register Belastingadviseur

U heeft een behoorlijke fiscale basis, maar u wilt de volgende stap maken om uw fiscale kennis te verdiepen. In uw adviezen maakt u niet alleen de juiste keuzes voor uw klant maar begeleidt u de klant ook bij de uitwerking ervan.

Tijdens de opleiding Register Belastingadviseur krijgt u hiervoor de handvatten aangereikt. De fiscale wetgeving wordt uitvoerig behandeld en u leert ook wat de invloed is van een arrest of een wetswijziging op de praktijk. Daarnaast stelt de opleiding u in staat om een mening te vormen over actuele fiscale onderwerpen. Daarbij kan worden gedacht aan de aftrek van hypotheekrente op de eigen woning of renteaftrekbeperkingen van ondernemingen. U merkt dat een maatregel die belastingvoordelen meebrengt tevens nadelige consequenties kan hebben voor uw klant. Met andere woorden: de realiteit is niet zwart-wit en het is aan u om daar op in te spelen.

Na afronding bent u in staat zelfstandig over complexe fiscale vraagstukken te adviseren en de aangeleverde gegevens in ingewikkelde belastingaangiftes te verwerken. Daarnaast kunt u als spin in het web schakelen tussen de diverse partners in het werkveld: de klant, de Belastingdienst en gespecialiseerde collega’s.

Summary
Register Belasting Adviseur
Title
Register Belasting Adviseur
Description

Wat kan een Register Belasting Adviseur voor u betekenen? Een informatieve film over Register Belasting Adviseur.