financiele planning Memoriaal

Financiële planning

Niets meer te wensen over?

Uw persoonlijke en zakelijke financiële belangen zijn nauw met elkaar verbonden. Lang niet altijd heeft u door hoe deze belangen door elkaar lopen. Alleen een goede financiële planning geeft u meer inzicht en brengt u zekerheid en rust.

De financiële planning is dan ook zeer persoonlijk en kan u aangeboden worden door Memoriaal Administratiekantoor en Belastingadviseurs. U en uw wensen zijn het middelpunt van een goede planning. Een actuele en goede planning geeft u meer inzicht in alle complexe financiële lijnen in uw persoonlijke en zakelijke leven. Als onafhankelijke adviseur kunnen wij u inzicht geven in de verschillende mogelijkheden om uw doelstelling te behalen. Het opstellen van een op maat gesneden financiële planning is daarvoor onvermijdelijk.

Denkt u aan sparen, beleggen of het afsluiten van een levensverzekering? Of staat uw hypotheek en de waardeontwikkeling van uw eigen woning centrale in uw leven? Bent u directeur-grootaandeelhouders (DGA)? In al deze situaties is het van groot belang om tijdig inzicht te hebben in uw persoonlijke en zakelijke belangen. Genoeg redenen om op tijd uw wensen in kaart te brengen middels een actuele en goede financiële planning door een onafhankelijke adviseur. Durft u te investeren in uw toekomst, neem dan contact met ons op.